Over ons

Welkom op de website van schietsport vereniging Scheldezicht

Wij zijn een (KNSA-gecertificeerde) schietsport vereniging uit Zuidwest-Brabant en Zeeland en oefenen onze sport uit op onze schietbanen in Rilland.

Onze vereniging bestaat uit iets meer dan veertig leden. We hebben er voor gekozen om de vereniging niet te groot te laten worden omdat wij de sociale contacten erg belangrijk vinden.

Clubavonden zijn elke maandagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur. Met de feestdagen komen de maandagavond activiteiten te vervallen.Clubhuis
Bij schietbaan Reimerswaal hoort een gezellige kantine waar voor of na het schieten een kop koffie kan worden gedronken.

Schietbanen
Op de schietbaan Reimerswaal hebben we op maandagavond de beschikking over zes banen van 25 meter, zes banen van 50 meter en zes banen van 100 meter.


De banen zijn in de open lucht maar de schietpunten zijn overdekt zodat ook bij slecht weer geschoten kan worden.

Kom eens kijken
Heeft u belangstelling voor de schietsport en wilt u eens komen kijken? Maak een afspraak via e-mail en kom eens langs op een clubavond, dan is er altijd wel een bestuurslid die u kan vertellen wat er nodig is om de schietsport te mogen beoefenen. Een geldig legitimatiebewijs is wel een vereiste.

Alleen toegang tot de schietvereniging na afspraak met het bestuur

Het adres, het e-mail adres en een routebeschrijving naar het clubhuis vindt u op de contact pagina van onze site.